Shoppingbag
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Just Small
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Just Small

79 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Just Small

Just Small babykleding voor jongens

Just Small is een merk babykleding dat gericht is op de kleinste jongens onder ons. Het baby-merk gaat van maat 62 t/m 86. Just Small heeft een breed assortiment. Het merk brengt hippe, stoere en schattige babykleding. Voor ieder wat wils dus.

Elk jaar zit er weer blauw in de Just Small collectie, omdat dit natuurlijk een echte jongenskleur is. Maar de nieuwe modekleuren zijn ook altijd sterk vertegenwoordigd. Er worden dan ook elk seizoen meerdere Just Small thema’s samengesteld om zo vele combinaties mogelijk te maken.

Het leuke aan Just Small is dat trends die bij volwassenen spelen, worden doorgevoerd in de kleine maatjes. Dit geeft een erg schattig effect als de kledingstukken zo klein zijn. Er wordt wel altijd goed opgelet of de Just Small artikelen functioneel zijn voor de moeders en lekker zitten bij de baby’s. Want ook dit is zeer belangrijk!

Nog een erg leuk kenmerk van Just Small is dat het heel goed te betalen is. Dit maakt het, buiten een erg leuk baby-merk om voor uw eigen zoontje te kopen, ook erg leuk om cadeau te geven. Kortom… Just Small: Think Big!

Kies direct een van de Just Small productgroepen

Bekijk en koop  Just Small babykleding online via deze webshop of kom naar één van onze 21 filialen

iDEAL Bancontact / Mister Cash Giropay SOFORT Überweisung
Van de Ven Fashion