Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Klantenkaart

In elke Van de Ven fashion shop is het mogelijk om u in te schrijven voor het gratis en automatische spaarsysteem van Van de Ven. Door u enkel in te schrijven in een van onze filialen spaart u bij elke 5 euro die u besteed 1 spaarpunt. Dit spaarpunt is 20 cent waard.

Ieder jaar in november krijgt u de gespaarde punten in de vorm van een waarde cheque uitgekeerd. Hier zitten dan ook kortingscoupons bij zodat de vaste klanten van Van de Ven fashion shops extra vroeg van hoge kortingen kunnen genieten.

Door het jaar heen zullen er nog meer voordeelacties voor Van de Ven leden aangeboden worden. De waarde cheque en kortingscoupons worden altijd per post verstuurd. Het is dus belangrijk om een eventuele verhuizing tijdig door te geven. U kunt uw adreswijziging doorgeven in de winkel of via deze website.

Waar vroeger een klantenpas nodig was om gebruik te maken van de spaaractie, wordt dit tegenwoordig allemaal in de computer opgezocht. Dit zodat u als klant niet nog een extra pas bij hoeft te houden. Pasjes die al in omloop zijn, kunnen nog steeds gebruikt worden, maar zijn niet meer noodzakelijk.

iDEAL Bancontact / Mister Cash Giropay SOFORT Überweisung
Van de Ven Fashion