Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Over Van de Ven fashion shops

Hoofdkantoor Van de Ven fashion shopsVan de Ven fashion shops is een familiebedrijf met kledingwinkels in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. De 18 winkels die onder Van de Ven fashion shops vallen zijn vooral te vinden in dorpen, wijkcentra en kleine steden. Hierom bieden wij een erg brede collectie aan en is er per winkel maar 1 artikel per maat per kleur te verkrijgen. Dit maakt onze kleding exclusief en is de kans dat iemand anders in de plaats hetzelfde aanheeft minimaal.

Van de Ven fashion shops is een echte familiewinkel waar voor ieder wat wils te vinden is. Zowel de dameskleding, herenkleding, kinderkleding en babykleding is bij Van de Ven heel goed geprijsd. Van de Ven staat dan ook voor betaalbare mode die wordt aangeboden met de beste service.

Deze service toont zich al snel in de winkels. Het personeel is vrolijk, opgewekt en bied hulp waar nodig. Opdringerigheid houden we niet van bij Van de Ven. Er kan altijd rustig rondgekeken worden in de winkel en alle kleding mag binnen 8 dagen teruggebracht worden. Zonder moeite krijgt u dan gewoon uw geld terug.

Voor de kinderen zijn er leuke speeltafels waar zij zich lekker kunnen vermaken terwijl u in alle rust kunt winkelen. Bij aankoop van kinderkleding krijgen de kinderen zelfs een leuk kadootje om hun geduld te belonen.

Voor vragen en opmerkingen zijn wij altijd bereikbaar via klantenservice@vandevenfashion.nl of via het contactformulier op deze website.

Kledingcollectie Van de ven

Van de Ven fashion shops biedt een ruim assortiment kleding voor het hele gezin. En waar ze bij Van de Ven zeggen voor het hele gezin, bedoelen ze ook echt voor het hele gezin. Zowel voor dameskleding, herenkleding, kinderkleding en babykleding kunt u bij de Van de Ven winkel terecht. Voor elk van deze doelgroepen zijn weer een aantal merken, die elk een eigen stijl vertegenwoordigen, beschikbaar.

Zo zitten voor de dames de merken Enjoy, Dreamstar, Cecil, Yest, Elvira, So Soire, Cars en CL-essentials in het assortiment. Deze damesmerken hebben ieder een eigen stijl en pasvorm en zorgen zo voor een volledig aanbod van dameskleding voor iedere vrouw.

Voor de herenkleding biedt Van de Ven fashion shops de merken Cars, Lerros, Tom Tailor en Unlocked aan. Deze herenkleding loopt van stoer tot casual tot klassiek. Tussen de herenkleding bij Van de Ven is voor elke man, van jong tot oud, gemakkelijk een leuke en moderne outfit te vinden.

In de kinderkleding is het aanbod bij Van de Van fashion shops heel groot. De grootste merken voor meisjeskleding zijn D-zine en Persival. Deze meisjesmerken zijn echte tegenhangers van elkaar. D-zine staat voor stoere en eigenwijze meisjeskleding. Persival brengt daarentegen juist heel lieve en romantische meisjeskleding. Bij de meisjeskleding worden verder de merken Cars en D-xel aangeboden.

Bij de jongenscollectie zijn er ook 2 merken die de overhand hebben. Unlocked en Ravagio. Unlocked is een merk met een heel breed assortiment aan jongenskleding en hier is eigenlijk voor elke jongen wat te vinden is. Ravagio komt meer met een vintage stijltje en is daarom meer geschikt voor de jongemannen die net even iets anders willen. Daarnaast zijn er bij de jongenskleding nog de merken Cars en D-xel beschikbaar.

Voor de babyjongens kleding hebben wij het merk Just Small en voor de Babymeisjes kleding Bakkaboe. Deze collecties hebben hier de overhand, maar worden voor zowel babymeisjes als voor babyjongens aangevuld met het babykleding merk Dirkje.

Hoe het begon...

Historie Van de Ven fashion shops

iDEAL Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung
Van de Ven Fashion

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.