Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

(Online)Klantenkaart

In elke Van de Ven fashion shop is het mogelijk om u in te schrijven voor het gratis en automatische spaarsysteem van Van de Ven Fashion. Schrijf u in bij het afrekenen in een filiaal, of maak een account aan via de webshop. Door u in te schrijven spaart u bij elke 5 euro die u besteed 1 spaarpunt. Dit spaarpunt is 20 cent waard.

Ieder jaar in november krijgt u de gespaarde punten in de vorm van een waarde (online) cheque uitgekeerd. Hier zitten dan ook kortingscoupons bij zodat de vaste klanten van Van de Ven fashion shops extra vroeg van hoge kortingen kunnen genieten.

De waarde cheque en kortingscoupons worden altijd per post verstuurd. Het is dus belangrijk om een eventuele verhuizing tijdig door te geven. U kunt uw adreswijziging doorgeven in de winkel of beheer zelf uw gegevens via de accountomgeving op onze webshop.

In het filiaal kan uw klantenkaart eenvoudig gevonden worden via uw postcode en huisnummer.

U bepaald zelf wat u deelt en welke kortingen u krijgt.

Postcode en huisnummer zijn in de winkels de basis voor uw klantenkaart, op de webshop is dat uw e-mailadres. Dus u kunt zelf kiezen welke gegevens u deelt. 

- Postcode en huisnummer = Sparen voor punten en 2x kortingsbonnen per jaar

- E-mail adres = Informatie mailtjes en persoonlijke acties gebaseerd op uw aankopen

- E-mail adres + geboortedatum = korting met uw verjaardag via e-mail

Online klantenkaart aanmaken

Is uw e-mailadres al geregistreerd via de kassa? Ga dan naar inloggen en klik op 'wachtwoord vergeten'.
U krijgt dan een e-mail om een wachtwoord aan te maken.

Heeft u een online klantenkaart en een offline klantenkaart via de winkel? Dan komt dit omdat uw e-mailadres niet geregistreerd is via de kassa. U kunt alsnog uw e-mailadres laten registreren in de winkel dan worden de klantenkaarten automatisch samengevoegd. Of stuur een mailtje klantenservice@vandevenfashion.nl met uw postcode en huisnummer, dan voegen wij de klantenkaarten voor u samen. Uw spaarpunten worden ook automatisch samengevoegd.

iDEAL Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung
Van de Ven Fashion

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.