Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

 • VandeVen Lekkerkerk
 • VandeVen Lekkerkerk

  Adresgegevens

  Burg. v.d. Willigenstraat 53
  2941 ES LEKKERKERK

  Telefoonnummer: 0180-669647
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 09:00 - 17:30
  Woensdag 09:00 - 17:30
  Donderdag 09:00 - 17:30
  Vrijdag 09:00 - 17:30
  Zaterdag 09:00 - 17:00


  Lekkerkerk is een plaats in de gemeente Nederlek. Het dorp ligt langs de Lekdijk waar mooie 17de, 18de en 19de eeuwse boerderijen te bezichtigen zijn. In dit gezellige plaatsje zit een ruime Van de Ven fashion shops.
  Elke woensdag staat er een kleine maar sfeervolle weekmarkt in Lekkerkerk. Deze duurt van 8 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s middags en wordt wekelijks druk bezocht. Elk jaar wordt met hemelvaart de ronde van Lekkerkerk georganiseerd. Deze wielerronde trekt veel mensen van buitenaf aan en voor de kinderen staat er dan ook een leuke kermis.

  Het weekend voor moederdag staat er een braderie, in oktober is er een rommelmarkt en rond de kerstdagen staat er een sfeervolle kerstmarkt op het dorp. Buiten dit is er een actieve winkeliers vereniging die jaarlijks nog veel meer activiteiten organiseert.

  Dit in combinatie met de leuke dorpswinkels en restaurants maakt Lekkerkerk dan ook een leuke plaats om te bezoeken. Overal in Lekkerkerk kan gratis geparkeerd worden en er zijn volop parkeerplekken in de buurt van de Van de Ven winkel.

  Het team van verkoopsters bij Van de Ven fashion shops is altijd bereid om hulp en advies te geven bij het uitzoeken van nieuwe kleding.
  iDEAL Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung
  Van de Ven Fashion

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.