Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De beste wensen voor het nieuwe jaar.

De beste wensen voor het nieuwe jaar.

Gelukkig Nieuwjaar van Team Van de Ven Fashion!

Terwijl we samen het nieuwe jaar inluiden, willen wij bij Van de Ven Fashion u en uw dierbaren een voorspoedig en stijlvol 2024 toewensen. Het is tijd om nieuwe herinneringen te creëren, en wat is een betere manier om dit te doen dan met een frisse, modieuze start?

Om het jaar goed te beginnen, kondigen we met trots onze sensationele Wintersale aan! Profiteer van 'hele hoge kortingen' op onze gehele 2023 wintercollectie. Van elegante damesmode en stijlvolle herenkleding tot trendy kinder- en babykleding - er is voor ieder wat wils in onze uitgebreide collectie.

Dit is uw kans om uw garderobe te vernieuwen met kwalitatieve en modieuze items, nu beschikbaar tegen onweerstaanbare prijzen. Onze sale is de perfecte gelegenheid om het nieuwe jaar in stijl te beginnen.

Bezoek onze webshop of kom langs in onze winkels en ontdek de fantastische deals die we voor u in petto hebben. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl beginnen!

Met warme nieuwjaarsgroeten,
Team Van de Ven Fashion
iDEAL Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung
Van de Ven Fashion

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.