Shoppingbag
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

 • VandeVen Numansdorp
 • VandeVen Numansdorp

  Adresgegevens

  Voorstraat 5
  3281 AT NUMANSDORP

  Telefoonnummer: 0186-652537
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 09:30 - 17:30
  Woensdag 09:30 - 17:30
  Donderdag 09:30 - 17:30
  Vrijdag 09:30 - 17:30
  Zaterdag 09:30 - 17:00


  Het filiaal van Van de Ven fashion shops in Numansdorp bevindt zich aan het einde van de Voorstraat. Dit is de gezellige winkelstraat die Numansdorp bezit. In deze straat bevinden zich zowel filialen van de grote landelijke ketens als leuke eenmanszaken met een eigen gezicht. Numansdorp heeft dus een compleet winkelaanbod waar leuk geshopt kan worden.
  Het centrum is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. In het hele centrum van het dorp kan gratis geparkeerd worden. Achter en naast de Van de Ven winkel zijn parkeerpleintjes waar u de auto gemakkelijk kan parkeren.
  Numansdorp heeft een mooie jachthaven. In de zomer meren hier veel boten aan van mensen die het dorp een dagje komen bezoeken. In december komt de Sint hier dan ook elk jaar een kijkje nemen. Numansdorp telt jaarlijks 2 bekende dagen die een groot en gevarieerd publiek aan trekken. De zaterdag na Hemelvaart wordt de nautische dag georganiseerd. Er is dan een gezellige braderie met nautische kramen, activiteiten en demonstraties. Op de 2de woensdag in juli is er in het centrum van Numansdorp de traditionele Paardenmarkt. Deze gaat ook gepaard met een leuke braderie. Ook staat er dan een kermis, zijn er verschillende shows te bezichtigen en is er een uiterst gezellige feestavond in het dorp. Op beide bekende evenementen komen veel toeristen af en zijn jaarlijks weer een groot succes. Buiten de grote evenementen organiseert de winkeliersvereniging nog diverse gezellige activiteiten in Numansdorp.

  Een bezoek aan zowel Numansdorp en de Van de Ven fashion shop zijn dus zeker de moeite waard!
  iDEAL Bancontact / Mister Cash SOFORT Überweisung
  Van de Ven Fashion

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.